Fotky sedáků

11.03.2015 09:47

Poslední aktualita: Od pátku 13.3. jsou vzorky sedáků u sporťáků v Parapleti. Chybí tam jen dva - jeden mám ve vozíku, druhý v handbiku, ale kdo si chce materiál osahat, může.

Pro ty, co se rozhodli to zkusit, malý návod jak postupovat: pro handbike si uděláte obrázek původního sedáku, napíšete jeho rozměry, obrázek vyfotíte nebo naskenujete, rozmyslíte si tlouštku horní vrstvy (spodní vrstva z polyetylenové pěny je tam jen kvůli větší soudržnosti). Na mém handbiku je viskoelastická pěnu o tl. 2 cm, ale mám na vyzkoušení i 1.5cm a naopak lze vyrobit i tlustější. Jsou i různé tuhosti pěny, nejměkčí a nejtvrdší jsou na vzorcích v Parapleti.

Sedák do vozíků je zatím v rozměru 43x43cm, mám ho ve vozíku místo starého 40x44cm, jak říkají stavaři "centimetr žádná míra", vešel se. Dle informací Ing. Schejbala připravují 8 dalších rozměrů.

Způsob doručení nutno domluvit. V Praze se lze sejít s Ing. Schejbalem třeba na Černém Mostě, firma sídlí ve Vysokém Mýtě. Na lepším způsobu distribuce se pracuje.

Handbike - vrsty

Sedák do vozíku - vnitřek

do vozíku

Varianty handbike